Monday, January 14, 2008

Izmene i korisni linkovi

Pozdrav dragi prijatelji i svi ostali koji citate ovaj blog.Resio sam da napravim neke izmene na ovom blogu.

Prva ce biti ukidanje komentara.Kad budemo digli forum,onda cemo moci da raspravljamo o svemu sto vas zanima,moci cete da nas hejtujete,podrzavate i sta god vec zelite.Do tada nemam zivaca/vremena da se smaram sa raznim pitanjima/hejtovima i sl.A svi vi koji branite emoe i "prozivate" nekim buletinima na majspejsu mozete da nam se nasisate polnih organa i semene tecnosti.Znamo da to volite,jer ste fegeti. ANTI EMO CREW SERBIA FOREVER!!!

Zeleo bih samo da odgovorim na jedan mail koji sam dobio.Pitanje je bilo kako emo utice na metal i "kako to oni ubacuju homoseksualizam u isti".Necu trositi reci na objasnjenje,samo cu staviti dve slike,jer ipak slika govori vise od hiljadu reci ;)



Druga je ta da smo svi iz AECS-a dosli do zakljucka da je EMO GAY!!! :P

Elem salu na stranu.Postavicu par korisnih linkova vezanih za nasu akciju,ali takodje vezanih i za objasnjenje sta je to emo i zasto ga treba unistiti.

Evo naseg omiljenog sajta,koji sam primetio tamo negde krajem 2006 (ako se dobro secam).Super sajt FULL SUPPORT!!!

http://www.bulala.com/wustvox/emohate/

Evo jos jednog jako dobrog sajta (i to na spejsu)

http://www.myspace.com/antiemoarmyx

Emo SUCKS!!!Sajt lika koji bas ne podnosi emoe.Ima igrica u fleshu da se skine u kojoj kenjate po emoima xD

http://blurty.com/~emosucks

Anti emo bratija

http://www.anti-emo.com/

I naravno obasnjenje sta je to emo (po wikipediji)

http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

I naravno za kraj anti-emo spot

P.S

Dobio sam informaciju od ljudi koji mrze emo da su napravili neki snimak koji je dosta nasilan (sabili su nekog emoa).Naravno ako to postavim,postoji sansa da cu odgovarati(a i ne bih da ucestvujem u necemu sto nisam uradio),tako da ce ti snimci da pricekaju dok ta nasa bratija ne napravi svoj portal.Pozdrav svima koji nas podrzavaju DEATH TO EMO!!! EMO JE GAY!!!