Friday, January 11, 2008

Anti Emo League

Jednog hladnog januarskog jutra pocela je i nasa borba...
Zbog cega je uopste i pokrenuta ova akcija,zasto mrzimo emo i zasto zelimo da ih eliminisemo reci cu vam u tekstu koji sledi.

Ovako kao sto svi znamo,misljenje o metalcima u narodu je sledece: sekta,narkomani,satanisti,alkosi itd...Svakodnevnica donosi nama metalcina (kao jednoj podkulturi jelte) borbu sa ovim predrasudama.I tako jednog lepog dana pod uticajem judeo-americke (ne)kulture pojavi se emo.Sta je emo?Emo je,hmmm pa da se izrzazim tako gomila suicidnih klinaca koji osim sto se foliraju da su senzitivni,da bi privukli malo paznje koju nemaju od roditelja.Oni se sminkaju kao homoseksualci,oblace u zenske stvari i naravno povrh svega toga upraznjavaju sex sa osobama istog pola (postoji gomila slika koje to dokazuju,a i emoi se time hvale).




Ok njihov problem i ja kazem,pa kakve to veze ima sa metalcima?

Lepo ZATO STO SE IZJASNJAVAJU KAO METALCI! [emo] mi slusamo punk,hc i metal[/emo] a slusaju obicnu najobicniju baljezgariju od nu metala i emoa (scremao).I sad posle svega sto smo trpeli (to sto smo bili optuzivani da smo sektasi,satanisti,narkomani),pojave se razmazeni klinci koji zele da nam nakace jos i homosekualizam na vrat.Nece moci.Metal nikada nije imao veze sa homoseksualnoscu,sa razmazenim umovima i slicnim degenerisanjima.

Evo sta objasnjava razliku izmedju metala i nu/emo/govnarija

Metal vs Nu/Emo/Faggotry

Mi shvatamo da vreme ide i da se trendovi menjaju,ali necemo dozvoliti emo ljudima da na bilo koji nacin uticu na ono sto je nama jako bitno u zivotu,a to je emo muzika.Necemo dozvoliti homoseksualizam i "nadri emocije".Boricemo se svim sredstvima,a kao sto vidite ovaj blog je tek pocetak.

Anti Emo Crew Serbia se zalaze za bojkot svih emo svirki,za bojkot svih emo bendova,za odstranjivanje istih iz nase okoline,nasih svirki,nasih sajtova i zivota.Svim sredstvima I BEZ MILOSTI!!!Emo kulturi se MORA STATI NA PUT!Zato je i pokrenuta ova prica.Da vidimo ko je sve spreman na akcije protiv emo bendova,emo nesrecnika i svih onih kojih ih podrzavaju.Od bojkota svirki,organizatora pa i do ozbiljnijih akcija ;) i odmah da znamo ko je sve uz nas,a ko samo sme da raspravlja po internet forumima.

SMRT EMOIMA!!!DEATH TO EMO!!!



Naravno mi pozivamo sve (ne samo metalce) da se bore protiv emoa.Sve koji osecaju da emo (ne)kultura na neki nacin lose utice na njihovu okolinu,zivote,duh i sl...Sve koji mrze emo stil,koji ne podnose tu (ne)kulturu,sve koji jednom reciju zele kraj emo kuge.